
کشف نقشه ۵۰۰۰ ساله مصری تاریخ اکتشاف آمریکا را به چالش می کشد.
باستان شناسان و مورخان همیشه سعی کرده اند اسرار گذشته را کشف کنند. اما بارها، اکتشافات آنها قدیمی ترین باورهای ما را به چالش می کشد. در یک کشف پیشگامانه، یک نقشه مصری با قدمت حدود ۵۰۰۰ سال کشف شده که تصویری خیره کننده از آمریکا را با دقتی نشان می دهد که برای مدت طولانی برتر از اسطوره رایج کشف آمریکا توسط کریستف کلمب تلقی می شد.
نقشه تورین
این نقشه که به «نقشه تورین» معروف است. اثری هنری است که در مصر باستان خلق شده است. و نه تنها جهان را آنگونه که مصریان باستان میشناختند، بلکه مناطقی را نیز به تصویر میکشد که تاکنون برای تمدنهای باستانی ناشناخته به حساب میآمدند. این شامل دقت شگفت انگیزی در تصویر قاره آمریکا با رودخانه ها، کوه ها و ویژگی های جغرافیایی مربوط به جغرافیای مدرن است.
کشف آمریکا
این کشف داستان سنتی کشف آمریکا توسط کاشفان اروپایی مانند کریستف کلمب را زیر سوال می برد. تا به امروز، داستان این بود که کلمب اولین فرد غیر بومی بود که در سال ۱۴۹۲ پا به خاک آمریکا گذاشت. و راه را برای اکتشاف اروپایی ها هموار کرد.
با این حال، “نقشه تورین” نشان می دهد که مصریان باستان ممکن است مدت ها قبل از زمان کلمب از وجود آمریکا و ویژگی های جغرافیایی آن آگاهی داشته باشند. این درک ما را از تماسهای بین فرهنگهای مختلف و توسعه تاریخ جهان بازبینی میکند.
اگرچه نمی توان به صراحت ثابت کرد که “نقشه تورین” یک اثر اصیل مصر باستان است. اما این کشف باعث بحث و تحقیق قابل توجهی در بین مورخان و باستان شناسان شده است. اگر معتبر بودن آن ثابت شود، تاثیرات جدیدی بر درک ما از نحوه تعامل فرهنگهای باستانی و تبادل دانش و اطلاعات خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
کشف ورودی مخفی به معبد باستانی در مصر
با این وجود، این کشف اهمیت ادامه بررسی و تجدید نظر در باورهای قبلی ما در مورد گذشته را برجسته می کند. این موضوع اهمیت نگرش باز و تبادل نظر در زمینه باستان شناسی و تاریخ و همچنین نیاز به تحقیقات و اکتشافات مستمر را برای ایجاد تصویر کامل تری از گذشته ما را برجسته می کند.