۴ بازی مغزی که به تقویت حافظه کمک می کند

تمرین دادن «عضلات» و قوی کردن حافظه با این فعالیت‌ها واقعاً می‌تواند تفاوت ایجاد کند. به‌خصوص زمانی که آنها به طور مداوم در طول زمان تمرین شوند.

شطرنج


شطرنج نه فقط برای متخصصان، برای تفکر استراتژیک و حل مسئله بسیار عالی است. از مغز استفاده می کند تا بازیکنان قوانین را به خاطر بسپارند، موقعیت مهره ها را ردیابی کنند و حرکات حریف را پیش بینی کنند. نمی دانید چگونه شطرنج بازی کنید اما می خواهید یاد بگیرید؟ سایت‌ها، ویدیوها و کتاب‌های زیادی مانند Chess.com وجود دارند که می‌توانند اصول اولیه را به شما آموزش دهند. یا اگر می‌دانید چگونه بازی کنید، یک باشگاه شطرنج در منطقه خود پیدا کنید و به آن بپیوندید

بازی های ورق


شکستن یک دسته کارت برای پوکر یا رامی مزایای بسیاری دارد. این بازی‌ها نه تنها برای مجامع اجتماعی سرگرم‌کننده هستند، بلکه حافظه بازیکنان به یادآوری کارت‌های بازی شده و حدس زدن کارت‌های احتمالی توسط دیگر بازیکنان را تقویت می‌کنند. شما می توانید در مورد انواع مختلف – از تگزاس هولدم تا اوماها – و اصول اولیه پوکر آنلاین بیاموزید. همچنین سایت هایی وجود دارند که اصول رامی را آموزش می دهند.

جدول کلمات متقاطع


جدول کلمات متقاطع می تواند دشوار باشد، اما به چالش کشیدن خود کلیدی برای قوی نگه داشتن مغز شما است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان داد که آنها در بهبود حافظه و جلوگیری از کوچک شدن مغز در افراد دارای اختلال شناختی خفیف موثر هستند. در حالی که به دنبال کلمه مناسب برای پر کردن پازل هستید، از چندین ناحیه مغز خود استفاده می کنید. به گفته هاروارد هلث، «سرنخ‌های پازل متقاطع اغلب شما را مجبور می‌کنند مفاهیمی را که تصور نکرده‌اید به هم پیوند دهید. این ویژگی ها به این معنی است که جدول کلمات متقاطع باعث می شود مناطق بزرگی از قشر شما فعال شود و ارتباطات جدید در مغز تحریک شود. سپس هیپوکامپ آن اتصالات جدید را به خاطر می آورد و هیپوکامپ و قشر شما را تقویت می کند.

پازل های ریاضی


بازی‌های عددی مانند سودوکو به مهارت‌های تحلیلی نیاز دارند و به توانایی‌های تشخیص الگو و حل مسئله اجازه می‌دهند. که برای تقویت حافظه کوتاه‌مدت مورد نیاز است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ نشان داد که درگیر شدن در فعالیت های تحریک کننده ذهنی مانند پازل اعداد می تواند عملکرد مغز را با افزایش سن بهبود بخشد. بکار گیری و استفاده از مغز در یک فعالیت روزانه، حتی اگر فقط برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه باشد، می تواند حافظه شما را در طول زمان بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید:

یاد بگیریم که زندگی خود را هدر ندهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *