ماشین های برقی زیبا و آینده حمل و نقل محسوب میشوند. برخی از کشورهای اروپایی در حال گذار سریع به ماشین برقی هستند و طومار ماشین های آلاینده را برچینند. با همه این حال، ماشین های برقی هنور در آغاز راه اند و با برخی حقایق تلخ و گران.
آلودگی هوا و خطراتی که آن میتواند در تغییر جو و آینده کره زمین ایجاد کند، مسئولان و مردم بخصوص کشورهای غربی را برای ایجاد تغییری در این مسیر به تکاپو انداخته است. به طوریکه برخی از کشورهای اورپایی در حال گذار به ماشین های اکترونیکی و ممنوعیت کامل ماشین های بنزینی در آینده نزدیک هستند. مردمی که توان اش را دارند نیز با خرید ماشن های برقی در حال نقش آفرینی برای آینده بهتر کره زمین هستند.
مزایای ماشین های برقی که خریدار را جلب و حیران میکند، ظاهر مینیمالیستی، مدرن، زیبا و کم صدا بودن، و البته نقش آن در عدم ایجاد آلودگی هوا است. ولی یکی از مزایای اساسی که مردم را تشویق میکند با پرداخت قیمتی بسی گرانتر از ماشین های معمولی، ماشن برقی بخرند، هزینه کمتر برق بجای بنزین است. در مجموع هزینه شارژ ماشین های الکتریکی در حال حاضر نصف هزینه بنزین است. به این صورت صاحب ماشین های الکتریکی ماهیانه هزینه کمتر دارند و در درازمدت پول خوبی را پس اندارز میکنند.این تا زمانی است که باطری ماشین الکتریکی از کار بیافتد.
وقتی باطری ماشین از کار افتاد، هزینه سرسام آور باطری جدید صاحب ماشین را مانند برق گرفتگی شوکه میکند. در اکثر مواقع وقتی ماشین تحت گارانتی باشد و بدون حادثه خاصی باطری از کار بیفتد، شرکت سازنده ماشین آن را رایگان عوض میکند، ولی در برخی موارد، صاحب ماشین مسئول هزینه باطری جدید است. در یک مورد، یک مرد کانادایی با ماشئن برقی خود از روی جدول رد شد که باعث خسارت شدید باطری ماشین شد. وقتی رفت به شرکت سازنده ماشین برای تعویض باطری، قمیت باطری که به او دادند نصف قیمت خود ماشین بود. چندین خبر موثق از این دست منتشر شده است که بعنوان ریسکی در خرید ماشین برقی در نظر گرفته شود.
1 thought on “حقایق تلخ ماشین های برقی”