برای دهه ها، دانش علمی رایج بر این باور بود که هوموساپین ها – انسان هایی که امروز میشناسیم – حدود ۲۰۰۰۰۰ سال پیش در آفریقا تکامل یافتهاند. اما یک کشف فسیلی جدید در بخش دیگری از جهان ظاهرا این تصور را در اذهان تغییر می دهد.
دانشمندان اخیرا یک میمون فسیلی جدید را شناسایی کردند که آن را ادونچرس تورکای نامیدند. در مکانی با قدمت ۸/۷ میلیون ساله در نزدیکی چانکیری در شمال ترکیه. این یافته ها برای اولین بار در مجله ارتباطات زیستشناسی و طبیعت منتشر شد، تحقیقات بیشتری در مورد این جد احتمالی در حال انجام است.
دیوید بگون، یکی از نویسندگان این تحقیق، گفت: «این تحقیقات نشان میدهد که انسانها نه تنها در اروپای غربی و مرکزی تکامل یافته اند. بلکه بیش از پنج میلیون سال در آنجا این روند تکاملی ادامه داشته است. آنها در شرق مدیترانه گسترش، واحتمالا در نتیجه تغییر محیط و کاهش جنگل ها در آفریقا پراکنده شده اند.»
آنادولویوس
اعتقاد بر این است که آنادولویوس به اندازه یک شامپانزه نر بزرگ بوده و بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ پوند وزن داشته است. برای مقایسه، یک گوریل ماده متوسط تقریبا به همان اندازه است ومعمولا بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ پوند وزن دارد. در مطالعه این فسیل، تیم دریافتند که آنادولویوس ممکن است در یک محیط جنگلی خشک زندگی میکرده باشد. و مانند برخی از خویشاوندان ژنتیکی خود، نخستی سانی که روی درختان تاب بخورد نبوده است.
سئویم ارول، سرپرست تیم تحقیق، گفت: ما هیچ استخوانی نداریم. اما با قضاوت از روی آروارهها و دندانها یش، بقایای حیواناتی که در کنار آن یافت میشوند و شاخصهای زمین شناسی محیط، آنادولویوس احتمالا برخلاف میمونهای بزرگ که در محیط های جنگلی زیست میکنند در شرایط نسبتا باز زندگی میکرده است. بیشتر شبیه آنچه ما فکر که محیط زیست انسان اولیه در آفریقا به آن شباحت داشته است.
در حالی که این مطالعه نشان میدهد که شاید منشا انسان آفریقا نباشد. تحقیقات بیشتری در مورد این پدیده باید انجام شود زیرا فسیلهای دیگری به طور بالقوه کشف می شوند.
بیشتر بخوانید
کشف نشانه هایی از یک ساختار پنهان در هسته زمین
در پایان این مطالعه آمده است: «هومینین ها ممکن است در اواخر میوسن در اوراسیا سرچشمه گرفته باشند. یا ممکن است از یک اجداد ناشناخته آفریقایی در اوراسیا پراکنده باشند. “تنوع انسانها در اوراسیا منشا آنها را نشان میدهد، اما فرضیه پراکندگی را رد نمیکند.”