همه میدانند که استفاده بیش از حد یا بی موقع از تلفن هوشمند، تبلت و غیره میتواند چه اثرات منفی بر ما، طرف مقابل و فرزندان ما داشته باشد. برای تربیت فرزندان در عصر دیجیتال، یکی از مشکلات، استفاده نادرست و غیر سازنده از تلفن هوشمند است. برای بزرگسالان نیز همینطور است و آنها بجای انجام دادن کاری مفید تر و یا داشتن ارتباطی بهتر خود را مشغول پرسه در اینترنت میکنند.
حتی گاهی وقتی طرف مقابل شما از شما سؤال میکند یا توجه شما را خواستار است. شما بدون آنکه خود متوجه باشید مشغول پرسه زدن در اینترنت هستید و اینکار یک عادت نابجا و اعتیاد آور شده است.
نتایج تحقیقات
تحقیقات نشان داده است که هیجانات و یا احساسات کودکان و نوجوانان میتواند تحت تأثیر استفاده نابجا از تلفن هوشمند توسط بزرگتر ها قرار گیرد.
هیجان و یا احساس توانایی های ذهنی هستند که به فرد امکان می دهد عواطف خود را بشناسد و نسبت به آن با آرامش بیشتری زندگی کند.
بیشتر بخوانید:
چند راهکار برای مقاومت در برابر میل به سیگار کشیدن
برای داشتن روابط بهتر با دیگران و خصوصا در روابط خانوادگی شخص میخواهد که احساس خوشایندی از مصاحبت با طرف مقابلش داشته باشد. اما استفاده نابجا از این گجت های شخصی جای این مصاحبت و گفت و شنود ها را گرفته است. ما حتی در مهمانی هایمان روبری هم نشسته و از تلفن هوشمند خود استفاده میکنیم. به نظر میآید که این مسأله به گونهای به یک عادت یا اعتیاد بزرگ تبدیل شده است.
از طرفی دیگر شیوه سخن گفتن و استفاده صحیح از کلمات نیاز به توجه و موشکافی بیشتری دارد. خصوصا زمانی که ما با کوچکتر ها مصاحبت میکنیم. در این صورت زمانی که مشغول استفاده از گجت های شخصی خود هستید چطور میتوانید توجه بهتری نسبت به استفاده از کلمات و ارتباط چشمی با طرف مقابل خود داشته باشید!