بر اساس تحقیقات جدیدی در کره جنوبی که توسط دانشگاه سئول منتشر شده است. تناسبی بین احساس جوانتر بودن و سن واقعی در افراد وجود دارد. تصویر برداری و آزمایشات اخیری که بر روی مغز۶۸ داوطلب مسن صورت گرفته نشان داده است . که فعالیت مغز اشخاصی که فکر می کنند از سن شان جوانتر هستند عملا جوانتر می باشد.
رئیس این تحقیق در دانشگاه ملی کره جنوبی جین یانگ چی و همکارانش می خواستند. به جواب این سوال که چه اتفاقاتی در ماده خاکستری مغز که مرکز یافته های عصبی و مهم آن است، می افتد دست یابند. بنابر این، اقدام به تحقیقاتی در این زمینه کردند. آنها از شرکت کنندگانی که از مغزشان تصویربرداری شده است. درخواست کردند که به یک نظرسنجی در باره وضعیت زندگی خودشان برای کمک به این تحقیقات پاسخ دهند. سوالاتی از این قبیل، آیا نسبت به سن تان احساس پیرتری می کنید. یا فکر می کنید که جوان تر از سن خودتان هستید در این نظر خواهی گنجانده شده بود.
نتیجه این تحقیق نه تنها نشان داد که افراد مسنی که فکر می کنند از سن شان جوانتر هستند عملا روحیه و انگیزه جوانتری دارند. بلکه از حافظه بهتری نیز برخوردارند. آنها دارای قدرت بیان بهتری هستند واین احساس جوانتر بودن در ضمن به حرکات فیزیکی و تحرکات بیشترآنان منجر شده است.
نکته آخر اینکه بخشی از زنان و مردان مسن که خیال می کنند. پیرتر از سن شان هستند ذهن و جسم شان نیز عملا پیرتر رفتار میکند. ولی آنان که جوانتر از سن خود رفتار میکنند دارای مغزی فعالتر و سالمتر هستند.
اینجاست که ما را به یاد ضرب المثل خودمان میاندازد که میگوید:
« عقل سالم، در بدن سالم»